f
l
TAGS
H

A recent project

A great improvement on an existing outdoor entertaining area!

Phil and Justine wanted to make some changes to their outdoor area, so it became a better spot for entertaining, and more family-friendly. Top of the list was a space for their spa pool, and a built-in barbecue. They also wanted the additions to blend seamlessly with what they already had, so it didn't look like an "add-on".
Before

Before
After

After
They now have a much larger area for entertaining, with extra built-in seating. The exposed aggregate concrete blends in with their existing concrete, and the linear weatherboard matches in with the house-cladding, as do the cupboards on the barbecue.
Before

Before
After

After
We got rid of the screen that blocked off the back garden, and opened up the entertaining area to the rest of the yard - now Justine and Phil can see what the kids are up to on the trampoline!
The neighbour-friendly fence was improved - now it provides a comfortable back-rest for those using the built-in seating. The wood will weather over time so it all matches in nicely.
Before

Before
After

After
The new barbecue is a real focal point - with its macrocarpa slab top, and great storage cupboards underneath.
Phil and Justine are rapt with their updated landscaping. They love the fact that its much more inviting and spacious, and they are getting lots more use out of it.
We were keen to be involved in their project, and really pleased they chose Groundcover Landscaping!

See what they had to say about us here.